Jeugdtoernooi

Er is een jeugdtoernooi voor jongeren onder 14 jaar en voor onder 21 jaar.

Deze snookerspelers krijgen de kans om tijdens het Haags Open een spannend en sterk bezet toernooi te spelen. Een leuke en mooie ervaring om aan het begin van het seizoen te laten zien wie je bent en wat je kan.

Speciaal voor de jeugd is er in het tweede weekend van het toernooi (zaterdag 16 september 2017) dit leuke en leerzame evenement georganiseerd.

Ook het jeugdtoernooi wordt gespeeld middels een poulesysteem (afhankelijk van het aantal deelnemers). Je staat dus niet na 1 wedstrijd al buiten!

Voor de winnaar van het jeugdtoernooi is er eeuwige roem, een mooie beker en een leuke attentie. Tevens is het jeugdtoernooi gratis en wordt mogelijk gemaakt door de organisatie van Het Haags Open, vrijwilligers en sponsors.

>> KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR HET JEUGDTOERNOOI

KLEDINGCODE:

Tijdens het jeugdtoernooi geldt:

Kledingcode C:

  • Nette pantalon en schoenen
    (geen spijkerbroek en/of gympen) en donkere sokken.
  • Poloshirt (met kraag) of een overhemd met lange of korte mouwen.
    Voor meisjes/dames geldt dat ook een lange donkere rok (tot de enkels) gedragen mag worden i.p.v. een pantalon en in plaats van een overhemd of poloshirt mag eventueel een blouse over of in de broek/rok gedragen worden.
  • Jeugdspelers mogen vanzelfsprekend ook deelnemen aan het hoofdtoernooi. Dit dien je apart te vermelden bij je inschrijving.